Ben jij de Changemaker die we zoeken?

Isabelle Cannoo | 24 april 2018 | 0 Reacties

Geschreven door Isabelle Cannoo | 24 april 2018

Ben jij de Changemaker die we zoeken?

Werken bij Vandebron is werken bij een missiegedreven, duurzame onderneming.

Niet alleen ontwikkelen onze collega’s zich binnen hun eigen vakgebied, ook nemen ze een kijkje in de  - vaak vegetarische - keuken van de snelst groeiende duurzame energieleverancier van Nederland.

gemiddelde leestijd: 3 minuten

 

Deze unieke combinatie van ondernemen en talentontwikkeling heeft Vandebron geïnspireerd om de Vandebron Changemaker Academy op te zetten. Hoe meer mensen met ons meewerken aan de uitdagingen van morgen, hoe meer duurzame impact we samen kunnen maken.

Ik geef me op voor de Changemaker Academy

In dit blog maak je kennis met Dustin en Duvan, twee gedreven Vandebronners. Zij vertellen waar ze energie van krijgen en wat werken bij Vandebron zo leuk maakt!

Dustin begon als field marketeer en is inmiddels doorgegroeid tot vestigingsmanager van ons field team in Utrecht. "Een goed verhaal vertellen en mensen hierin mee krijgen heb ik altijd leuk gevonden, maar van een duurzaam goed verhaal krijg ik écht energie! Als field marketeer heb ik geleerd hoe belangrijk het is om altijd de behoefte van je potentiële klant in je achterhoofd te houden bij het doen van een pitch. Mensen enthousiasmeren met je verhaal is echt essentieel, net als doorzettingsvermogen én een commerciële insteek. Dit heb ik bij Vandebron nog beter ontwikkeld. Dat ik daarnaast impact maak, vind ik heel belangrijk."

Dustin-1

"Vandebron groeit als bedrijf en ik groei daarin mee. Zo brengen we steeds meer structuur aan in onze organisatie, maar zijn we ondertussen ook veel aan het innoveren. Op deze manier krijg ik veel mee over het reilen en zeilen binnen een scale-up. Vandebron is een heel transparant en open bedrijf, waardoor ik veel dingen zie en leer, die ik weer kan toepassen op mijn eigen vestiging. Ik zie de vestiging als een soort van eigen onderneming. Dat vind ik heel gaaf."

Al een echte Changemaker dus, die Dustin, evenals z’n collega Duvan. Duvan startte bij ons als sales adviseur en is diezelfde periode een onderneming in duurzame sportkleding gestart. "Mijn opgedane kennis en ervaring bij Vandebron breng ik nu zelf in de praktijk. Sociaal ondernemerschap zie ik als vallen en opstaan, maar het geeft me een enorme voldoening om op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de wereld. Bij Vandebron heb ik ervaren hoe belangrijk een simpel verhaal is; om anderen te overtuigen van je idee moet het glashelder en transparant zijn. Dit leer je door keer op keer te oefenen en door te gaan, ook al hoor je op een dag tien keer 'nee'. Dankzij mijn commerciële werkervaring als sales adviseur bij Vandebron is dit voor mij nu een stuk makkelijker."

Duvan

Wil jij net als Dustin en Duvan de Changemaker in jezelf ontdekken en verder ontwikkelen? Dit is je kans, door je op te geven voor de Changemaker Academy. Reageer voor 29 april!

Ik geef me op voor de Changemaker Academy

De Changemaker Academy is een eenjarig programma waarin vijftig getalenteerde HBO- en WO-studenten in verschillende commerciële functies aan de slag gaan bij Vandebron. Ze worden daarnaast opgeleid tot sociaal ondernemer door middel van gave lezingen en workshops van bijvoorbeeld Henk Jan Beltman, de CEO van Tony’s Chocolonely en Bernice Notenboom, klimaatjournalist en poolreiziger.

 

Topics: Vandebron, Impact, Goeie energie

Isabelle Cannoo
Geschreven door
Isabelle Cannoo

Bekijk posts

Content marketeer